4 kwietnia 2024 roku odbyło się jedno z najbardziej smakowitych wydarzeń roku!
Targi Made in Fenomen, których gospodarzem jest Restauracja Fenomen to różnorodność smaków, aromatów i pomysłów kulinarnych
Każde stoisko kusiło nas swoimi specjałami – od tradycyjnych przysmaków po nowoczesne interpretacje kulinarnych trendów.
Na stoisku Green King jak zwykle czekała innowacyjna, smakowa niespodzianka – słomki jadalne w najróżniejszych smakach i kolorach!
To wydarzenie było prawdziwym niebem dla zmysłów!
Rozmowy z pasjonatami kulinariów i degustowanie ich wyrobów tylko umocniły naszą miłość do dobrej kuchni!
Był z nami nasz ambasador Jerzy Czapla oraz nasi partnerzy biznesowi Gastronomiczna Grupa Zakupowa Horeca Gastronauci Trójmiasto Iglotex HoReCa
Dziękujemy organizatorom za niezapomniane doświadczenie, lokalnym producentom za dzielenie się swoimi smakołykami oraz wszystkim, którzy odwiedzili naszą stoisko i dzielili z nami swoje kulinarne przygody!
Nie możemy się doczekać kolejnej edycji!